wyszukiwanie zaawansowane
Strona główna1 » Recenzje
Dane sklepu
  • Auto-Design Izabela Miedzińska
    NIP: 693-148-73-78
  • Godziny działania sklepuponiedziałek - czwartek: 9:00 - 17:00
Poradniki i instrukcje
  • Nasz Blog
Opinie o produktach
Ostatnie aktualności
  • Wakacje 201821-06-2018

    Wakacje 2018 - czasem możemy nieznacznie zwolnić.
  • WAKACYJNA przerwa 201821-06-2018

    Początek wakacji to będzie tygodniowy przestój firmy. Zamówienia złożone w okresie od 30.06 do 08.07.2018 r. będą wysyłane od 09.07.2018 r. - za utrudnienia i niedogodności przepraszamy.

    Prosimy uwzględnić ten fakt przy składaniu zamówienia.
Znaki towarowe
Informujemy, że zgodnie z Kodeksem PWP art. 156 nazwy producentów i znaki towarowe są ich prawną i zastrzeżoną własnością. W ofercie użyte są jedynie informacyjnie - do samochodu jakiego producenta i modelu są przeznaczone. Nie sugerujemy, że jest to produkt oryginalny producenta samochodów. Towar zamiennik - jakość porównywalna z oryginałem.
Chmura tagów

Recenzje

skórzany mieszek na biegi hyundai elantra

hyundai elantra ('00-06)

Ocena produktu 5/5

Mieszek jest super tylko trzeba wyciąć otwory na zaczepy jest bardzo miękka i dobrze się układa do konstrukcji plastikowej. Bardzo polecam do zakupu

Autor recenzji: Jan
Data napisania recenzji: 26-03-2019

pokrowiec na gałkę PEUGEOT 407

peugeot 407

Ocena produktu 5/5

Zgodnie z opisem. Polecam

Autor recenzji: Tomasz
Data napisania recenzji: 25-03-2019

skórzany mieszek na biegi kia cerato

kia cerato ('04-07)

Ocena produktu 5/5

Mieszek wykonany z dobrego, ładnego materiału. Bezproblemowy montaż, wszystko pięknie pasuje - polecam :)

Autor recenzji: Mirosław
Data napisania recenzji: 28-10-2018

skórzany mieszek na biegi ford mondeo MK4

ford mondeo MK4 ('07-14)

Ocena produktu 5/5

Jakość produktu bardzo dobra, zgodna z opisem. Nie zawiodłem się i polecam.

Autor recenzji: Łukasz
Data napisania recenzji: 22-10-2018

skórzany mieszek na biegi AUDI 80

audi 80 ('86-95)

Ocena produktu 5/5

Zakupiłem mieszek ze skóry naturalnej do ostatniego dobrego modelu wyprodukowanego przez Audi - 80 B4 1.9TDI ;D Jakość mieszka i szwów bardzo dobra, wymiary odpowiednie dzięki czemu nie było problemów…

Autor recenzji: Michał
Data napisania recenzji: 21-10-2018

pokrowiec na gałkę RENAULT LAGUNA II

renault laguna II ('01-07)

Ocena produktu 5/5

Dosyć sceptycznie podeszłam do faktu zamówienia mieszka na biegi do laguny II. Efekt przeszedł najśmielsze oczekiawnia! Zrobiłam to sama! I jaka niespodzianka dla męża! Polecam, bardzo prosta wymiana!…

Autor recenzji: Dorota
Data napisania recenzji: 17-10-2018

pokrowiec na gałkę PEUGEOT 407

peugeot 407

Ocena produktu 5/5

100% satysfakcji,produkt w zupełności spełnia moje oczekiwania,łatwy w montażu naprawdę polecam

Autor recenzji: Darek
Data napisania recenzji: 28-09-2018

skórzany mieszek na biegi toyota auris

toyota auris

Ocena produktu 5/5

mieszek skórkowy, ładnie odszyty, niedrogi.

Autor recenzji: Karolina
Data napisania recenzji: 17-09-2018

pokrowiec na gałkę PEUGEOT 407

peugeot 407

Ocena produktu 5/5

Produkt spelniajacy wszelkie moje oczekiwania .Polecam

Autor recenzji: Darek
Data napisania recenzji: 14-09-2018

skórzany mieszek na biegi opel astra G

opel astra G

Ocena produktu 5/5

Ok. Material i wykonanie pierwsza klasa.

Autor recenzji: Paweł
Data napisania recenzji: 09-09-2018

skórzany mieszek na biegi kia cerato

kia cerato ('04-07)

Ocena produktu 5/5

Mieszek na biegi dobrze skrojony, pasuje i bez problemu da sie samemu załozyć

Autor recenzji: INKASO R.
Data napisania recenzji: 30-08-2018

skórzany mieszek na ręczny OPEL ASTRA G

opel astra G

Ocena produktu 5/5

Mieszek ręcznego wykonany idealnie i doskonale wygląda po wymianie ze starego.Skóra naturalna ( floter) idealnie dopasowana.Polecam

Autor recenzji: Mariusz
Data napisania recenzji: 24-08-2018

skórzany mieszek na biegi opel astra G

opel astra G

Ocena produktu 5/5

Super! Polecam ????

Autor recenzji: Szymon
Data napisania recenzji: 23-08-2018

skórzany mieszek na ręczny SEAT CORDOBA

seat cordoba (...-'99)

Ocena produktu 5/5

szybko sprawnie i tanio było

Autor recenzji: Henryk
Data napisania recenzji: 14-08-2018

skórzany mieszek na biegi PEUGEOT 407

peugeot 407

Ocena produktu 5/5

dobry materiał, miła obsługa, szybka dostawa

Autor recenzji: KASIA
Data napisania recenzji: 10-08-2018

pokrowiec na gałkę PEUGEOT 407

peugeot 407

Ocena produktu 5/5

super materiał, szybka wysyłka, miła obsługa :-)

Autor recenzji: KASIA
Data napisania recenzji: 10-08-2018

skórzany mieszek na biegi VOLKSWAGEN GOLF

volkswagen golf IV ('97-03)

Ocena produktu 5/5

Produkt zgodny z opisem i dobrej jakości. Na stronie produktu świetna informacja o sposobie wymiany.

Autor recenzji: Antoni
Data napisania recenzji: 06-08-2018


Oprogramowanie sklepu shopGold.pl